Vi är stolta över att välkomna Vårdbemanningsföretaget AB Big Care som nya kunder till Primelink! Big Care är ett bemanningsföretag som grundades år 2000 med syfte att bedriva uthyrning av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter mm inom vårdsektorn. De har idag avtal med närmare 50 kommuner, landsting och stadsdelsförvaltningar runt om i Sverige.

Big Care hade vuxit ur sin existerande systemlösning och behövde ett system som kunde stötta deras ambitioner att växa med kvalitet och kontroll. Med en vision som handlar om att ”alltid överträffa kundens krav på kvalitet och god omvårdnad” går det givetvis aldrig att tumma på kvalitet och ansvarstagande. När det handlar om IT-system finns ett tydligt samband mellan användarvänlighet och kvalitet. Ett system som är onödigt komplext gör det svårare att hålla hög kvalitet i arbetet helt enkelt för att det blir för lätt att göra fel.

  • Vi har under flera år letat efter ett bemanningssystem som passar oss. Vi vill ha ett komplett system med alla de funktioner som man kan förvänta sig av ett bemanningssystem och samtidigt skall det vara användarvänligt och smidigt. Vi vill inte sätta av massor med tid för utbildning utan snabbt vara igång och jobba. När vi såg eBemanning kände vi att vi hade hittat rätt, det motsvarade alla de krav vi hade på ett bemanningssystem, säger Rahul Singh VD på Big Care.

Vi på Primelink tackar naturligtvis för förtroendet och önskar Big Care all lycka till i framtiden!

Om du vill veta mer om eBemanning och vad det skulle kunna göra för er verksamhet,
ring Niklas Jardeby på 0732 – 40 90 92.